Header logo 1
fb.png insta.png whatsapp.svg mail.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Oldtimer verkopen?

Uw oldtimer verkopen?
Bij Classics-World zijn we altijd geïnteresseerd in de inkoop van klassiekers. Heeft u een oldtimer in de verkoop? Laat het ons weten! Vul onderaan deze pagina het formulier in of neem contact met ons op!

Uw oldtimer in consignatie verkopen?
Wilt u uw auto in consignatie verkopen? Ons verkoop- en marketingteam gaat voor u aan de slag!
Het verkoopproces van een oldtimer kan veel gedoe met zich meebrengen. Bij Classics-World hebben wij het onszelf meester gemaakt deze verantwoordelijkheid op ons te nemen. Door onze kennis van marketing, jarenlange verkoopervaring en voornamelijk ons zeer uitgebreide, wereldwijde netwerk garanderen wij dat uw oldtimer spoedig een nieuwe plek krijgt.

Content Image 2

Aan de slag!

Classics-World bepaalt in overleg met u de waarde van de oldtimer, en of deze in het assortiment en klantenkring past. De auto wordt zorgvuldig gecontroleerd door onze vakkundige monteurs en, indien nodig, grondig schoongemaakt en gepolijst. Vervolgens wordt er een nauwkeurig verkoopplan opgesteld. Professionele fotoreportage? Check. Effectieve verkoopteksten? Check. Doelgerichte communicatie met potentiële klanten? Check!

Ga meteen aan de slag en plaats hieronder uw inkoop- of consignatieverzoek. Upload duidelijke foto’s van de oldtimer (samen met eventuele gebreken) en benoem kenmerken die van belang zijn. Ons team garandeert binnen 1 werkdag contact met u op te nemen!

Plaats inkoop- of consignatieverzoek

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

classics-world.com @classics_world_erlecom op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website